Tepih NEPAL 2100 krug stone, siva - vuneni, dvostrani

Novi proizvod

visina flora: oko 18 mm

težina: oko 2,0 kg/m2

vrsta vlakana: 100% vuna

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

75,05 € s PDV-om


Podaci

MaterijalVuna
OblikKrug
UzorakOstali uzorci

Više informacija

Kolekcija tepiha NEPAL odaje počast prirodi i obrtničkoj tradiciji.

Svaki tepih u ovoj kolekciji je unikatan proizvod, potpuno ručno izrađen od najkvalitetnijih sirovina. Ova neobična kombinacija novozelandske vune i tradicionalnog tkanja na tkalačkim stanovima daje ovim tepisima jedinstven karakter.

Glavna prednost kolekcije NEPAL je korištenje 100% novozelandske vune, koja jamči ne samo izdržljivost, već i neusporedivu mekoću i iznimnu kvalitetu. Svaki tepih u ovoj kolekciji izrađen je tradicionalnim tkanjem na tkalačkim stanovima, što znači da se ne proizvodi masovno, već ih individualno stvaraju vješti majstori. Ovaj postupak ručne izrade daje tepisima jedinstven karakter, čineći svaki od njih jedinstvenim.

Praktično rješenje je dvostrana priroda tepiha koja produljuje njegov vijek trajanja. Rustikalni karakter kolekcije savršeno se uklapa u različite interijere i dodaje toplinu i udobnost. Ovi tepisi savršeni su za dnevni boravak, spavaću sobu ili hodnik, dajući sobama jedinstven i elegantan izgled s trenutno modernim retro ugođajem. Također je vrijedno naglasiti da vuna koja se koristi za izradu tepiha NEPAL ima prirodna antialergijska i higroskopna svojstva te se lako održava čistim. To je ekološki izbor za one koji cijene ne samo estetiku, već i brigu o okolišu.

Karakteristične karakteristike kolekcije NEPAL:

- prirodne boje vune, od nježne bež do zasićene smeđe;
- korištenje 100% prirodne novozelandske vune;
- posjeduju OEKO-Tex certifikat koji dokazuje da su sigurni za korisnike i okoliš;
- može se koristiti s podnim grijanjem.


Kolekcija NEPAL nisu samo tepisi – ona je izraz strasti, tradicije i brige za prirodnu ljepotu koju možemo unijeti u naše domove.

 

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook