Filtri
Oblik
Materijal
Uzorak
Boja
veličina
Čist Pokazati

Informacje

  • Banner

Dječji tepisi

Ima 262 proizvoda.

Svaki roditelj zasigurno se više puta pitao koji će tepih za dječju sobu biti najbolje moguće rješenje. Najmlađi se vole igrati na podu, pa moramo osigurati da imaju odgovarajući pod za to. Iz tog razloga - u ovoj kategoriji naša internetska trgovina Carpets Łuszczów nudi širok izbor dječjih tepiha koji uživaju...

Svaki roditelj zasigurno se više puta pitao koji će tepih za dječju sobu biti najbolje moguće rješenje. Najmlađi se vole igrati na podu, pa moramo osigurati da imaju odgovarajući pod za to. Iz tog razloga - u ovoj kategoriji naša internetska trgovina Carpets Łuszczów nudi širok izbor dječjih tepiha koji uživaju neopisivu popularnost čak i među našim najzahtjevnijim kupcima. Bez obzira na to ima li vaš popis za kupnju prostirku za djevojčicu ili tepih za dječaka - kod nas ćete zasigurno pronaći zanimljiv model. Odmah pogledajte naše prijedloge. U Łuszczów Tepisima dokazujemo da dječji tekstil ne mora izgledati dosadno i bljutavo, naprotiv ... može izazvati naše divljenje upravo zbog karakteristične izrade, lijepih boja i zanimljivih motiva.

Po čemu se karakteriziraju prostirke naše djece?

Svjesni smo činjenice da dječji tepisi prije svega moraju impresionirati svojom vrlo dobrom izradom. Iz tog razloga koristimo samo materijale koji jamče dug životni vijek modela i njihovu besprijekornu uporabu. Među materijalima od kojih su izrađene naše prostirke za bebe može se razlikovati, na primjer, polipropilenska grijača koja je karakteristična zbog posebno uvijenih niti. Tepisi izrađeni od ovog materijala vrlo su gusto tkani, što se u praksi, naravno, prevodi u veliku udobnost korištenja. Naći ćete i poliesterske tepihe, koji su s nestrpljenjem birani zbog vrlo lijepog izgleda i izuzetno atraktivne cijene. Širok raspon različitih verzija, dizajna, boja i veličina olakšava pronalaženje prave verzije za sobu vašeg djeteta. Među najpopularnijim primjercima može se navesti, na primjer, dječji tepih 200x300, dječji tepih 160x220 ili dječji tepih 120x170. Ako se dogodi da niste pronašli odgovarajuću veličinu - kontaktirajte nas. Pomoći ćemo vam pri odabiru tepiha koji će savršeno odgovarati sobi vašeg djeteta. Rješenje za koje se roditelji vrlo često odlučuju je kupnja toliko prostirki, ili dovoljno velikih da pokriju cijeli pod u dječjoj sobi.

Koji tepih za dječju sobu? Popularne teme i boje

Nije važno kupujete li dječji tepih za djevojčice ili želite dečji prostirku. Sigurno se pitate koju boju ili temu odabrati. Nekada se vjerovalo da će ružičaste nijanse biti najbolje rješenje za male princeze, a sve plave za dječake, no danas smo spremniji obratiti pozornost i na druge boje. Za dječju sobu možete kupiti sivi, bijeli, zeleni ili čak crveni dječji tepih. Ili ćete možda staviti dječji tepih od metvice? Sve doista ovisi o tome kako će soba u konačnici izgledati. Među popularnim motivima možete navesti, primjerice, sve one sa životinjama, ali možete staviti i tepih s ulicama za djecu. U ovoj kategoriji možemo vam preporučiti, primjerice, modele Petit Town koji oduševljavaju svojim estetskim i funkcionalnim dizajnom. U kolekciji Petit pronaći ćete i mnoge zanimljive životinje koje će se zasigurno svidjeti mnogim malim primateljima. Ovisno o varijanti koju tražite, možete odabrati kvadratni ili pravokutni dječji tepih. Naša ponuda uključuje i okrugle dječje prostirke, koje su savršene, čak i u malo manjim sobama. Veliki dječji tepih, zauzvrat, bit će dobra opcija za veliku sobu, jer će vam omogućiti da odvojite zonu za njezinu igru. Moramo također napomenuti da iako ovu kategoriju posvećujemo najmlađima, ovdje ćete zasigurno pronaći zanimljiv omladinski tepih za dječaka ili djevojčicu.

Odabir pravog tepiha za dijete ili tinejdžera nije lak zadatak, ali suprotno od onoga što mislite, to također nije aktivnost s kojom se nismo mogli nositi. Ako se još uvijek pitate koji je najbolji tepih za djevojačku ili dječačku sobu, usredotočite se prvenstveno na to da kopija koju kupite bude funkcionalna, dobro izrađena i izdržljiva. U slučaju djece moramo se posebno pobrinuti da proizvodi koji su njima namijenjeni doista oduševe svojim zanimljivim bojama. Ostavimo prigušene, elegantne i minimalističke tepihe za druge interijere u svojim domovima i stanovima, a naše najmlađe sobe neka budu ispunjene prekrasnim i šarenim priborom. Jamčimo da će svaki kupljeni tepih od nas trajati dugo, a ujedno će postati pravi ukras za malu sobu. Odaberite ružičasti, plavi ili zeleni dječji tepih i uživajte u njegovoj izvrsnoj izradi.

Više
po stranici
Prikazuje 1 - 48 of 262 stavki
Prikazuje 1 - 48 of 262 stavki

Follow us on Facebook