Filtri
Uzorak
Oblik
Materijal
Boja
Szerokość - chodniki
Čist Pokazati

Informacje

  • Banner

S gumom

Ima 122 proizvoda.

 

Pripremili smo široku paletu šarenih, visokokvalitetnih tepiha koji će ukrasiti svaku sobu, a istodobno pravilno zaštititi i ukućane i podove. Protuklizni tepisi koje nudimo odlično su rješenje za ljude koji ne žele pričvrstiti prostirku izravno na pod, već radije moraju biti sigurni da neće kliziti i kliziti. Takv...

 

Pripremili smo široku paletu šarenih, visokokvalitetnih tepiha koji će ukrasiti svaku sobu, a istodobno pravilno zaštititi i ukućane i podove. Protuklizni tepisi koje nudimo odlično su rješenje za ljude koji ne žele pričvrstiti prostirku izravno na pod, već radije moraju biti sigurni da neće kliziti i kliziti. Takva je zaštita iznimno važna ako u kući ima male djece, koja često trčkaraju po hodnicima, te starijih osoba - zubljeni kolnik pružit će im veću sigurnost.

Udobnost, estetika i sigurnost

Prilikom odabira neklizajućeg tepiha ne morate odustati od zanimljivog ili elegantnog dizajna. Ponuđeni moderni gumirani tepisi izrađeni su od klasičnih tkanina i dostupni u različitim uzorcima i bojama. Izbor je zaista širok - i modeli i veličine. Značajka koja ih razlikuje od standardnih tepiha je gumirani sloj na dnu. To jamči da će, čak i kada se aktivno koristi, ostati na mjestu gdje je postavljen i neće se pomicati po pločicama ili pločama. Takva podstava izrađena je od visokokvalitetne gume koja zadržava svoju fleksibilnost dugi niz godina. U kombinaciji s odgovarajućim gornjim slojem, ostat će otporno na vlagu, UV zračenje, pa se neklizajuće dno neće raspasti i neće izgubiti svoju funkcionalnost.

Gdje je najbolje koristiti neklizajuće tepihe?

Zahvaljujući ukrasnom gornjem sloju, gumirane šetnice mogu se koristiti u bilo kojoj prostoriji. Oni će pomoći u očuvanju sigurnosti ograničavanjem kretanja tepiha. Najčešće se koriste u prostorijama u kojima su najčešće klizavi podovi, tj. U kuhinji i kupaonici. Također je popularno koristiti neklizajuće tepihe na stepenicama ili hodnicima. Time se značajno smanjuje mogućnost ne samo pada, već i spoticanja jer se takav kolnik bolje lijepi za tlo po cijeloj površini. Ovo rješenje preporučujemo i za dječje sobe. Štitit će djecu od moguće nesreće, a dodatno će spriječiti kretanje tepiha po sobi, ali će se držati na fiksnom mjestu. Time se osigurava ne samo sigurnost najmlađih, već i udobnost. Postoji veća šansa da će se vaše dijete igrati na tepihu, a ne na hladnom ili tvrdom podu. Naravno, tepisi se mogu koristiti u svim prostorijama - uredima, uredima, dnevnim sobama ili spavaćim sobama. Takvo ulaganje povećava sigurnost članova kućanstva.

Pronađite model koji odgovara vašim potrebama

U ponudi se fokusiramo na raznolikost, pa se trudimo osigurati da postoji što više modela za odabir. Prednost naše ponude je dostupnost protukliznih kolnika po metru. Zahvaljujući tome, naši klijenti mogu ukrasiti i zaštititi bilo koji dio kuće ili stana - stepenice, hodnike ili hodnike - čak i ako imaju puno zavoja, zavoja ili nepravilnog oblika. Tepisi svih veličina jamče dobro prianjanje. Širina dostupnih nogostupa varira od 50 cm do 133 cm, no ako trebate drugu veličinu, kontaktirajte nas, vidjet ćemo što se može učiniti. Duljina je upravo ono što trebate i deklarirajte prilikom kupovine. Pružamo preciznu obradu pa unatoč rezanju prema veličini nema straha da će se tepih zbog toga brže pokvariti. Visina runa jamči udobnost, što je jednako važno pri odabiru savršenog protukliznog hoda za vaš dom. Svi vole gaziti po mekanom i ugodnom materijalu.

Dostupne vrste tkanina

Među materijalima od kojih su izrađeni tepisi, između ostalih, nalaze se poliamid i polipropilen. Umjetna vlakna lakše se čiste, dobro izoliraju toplinu i održavaju dug vijek trajanja. Dostupne visine hrpe počinju od 2 mm do više od 7 mm. Suvremene tehnologije omogućuju stvaranje visokokvalitetnih nogostupa od umjetnih vlakana. Ugodni su na dodir, a u slučaju manjih mrlja samo ih obrišite vlažnom krpom. Vrijedno je prilagoditi visinu runa uvjetima u kojima će se tepih koristiti. Ako želite mjesto gdje ima puno vlage, bolje je odabrati čekinje srednje duljine. U slučaju dječje sobe ili spavaće sobe, možete si priuštiti visoko runo kako biste održali maksimalnu udobnost. U često korištenim područjima, poput ulaznog hodnika, nisku hrpu bit će lakše očistiti.

Usredotočeni smo na različitost

Dobro je ako tepih odgovara aranžmanu u kući i može ga naglasiti ili nadopuniti. Naš katalog uključuje pločnike u boji. Ako se kladite u jednu boju, možete birati između nekoliko nijansi sive, plave i tamnoplave, kao i crvene ili bež. Postoje i jednobojni tepisi ukrašeni rubovima s nježnim uzorkom u sličnoj boji - izgleda vrlo elegantno. Za one koji vole uzorke, pripremili smo neklizajuće prostirke s geometrijskim i cvjetnim motivima, ukrase i mnoge druge mogućnosti. Neki su klasični i savršeno će se uklopiti u skandinavski interijer, dok će drugi izgledati sjajno u modernim aranžmanima ili u vintage stilu.

Više
po stranici
Prikazuje 1 - 48 of 122 stavki
Prikazuje 1 - 48 of 122 stavki

Follow us on Facebook