Filtri
Boja
veličina
Szerokość - chodniki
Čist Pokazati

Informacje

  • Banner

Tapisoni

Ima 910 proizvoda.

Pozivamo vas da se upoznate sa širokim rasponom gotovih veličina u odjeljku MADE-TO-SIZE. Nudimo obloge za tepihe u raznim izvedbama i bojama. Pogodni su za kuće ili stanove, kao i za tvrtke i ustanove. Prednosti takvih proizvoda su jednostavnost i brzina polaganja takvog materijala na pod. Zahvaljujući uporabi suvremenih tehnologija, na&...

Pozivamo vas da se upoznate sa širokim rasponom gotovih veličina u odjeljku MADE-TO-SIZE. Nudimo obloge za tepihe u raznim izvedbama i bojama. Pogodni su za kuće ili stanove, kao i za tvrtke i ustanove. Prednosti takvih proizvoda su jednostavnost i brzina polaganja takvog materijala na pod. Zahvaljujući uporabi suvremenih tehnologija, naše obloge za tepihe ne upijaju velike količine grinja i lako se čiste. Tepisi su zanimljiva alternativa spavaćim sobama, dječjim sobama, restoranima i mnogim drugim mjestima gdje je ugodan interijer važan.

"Alergičan sam na tepihe!" - rečenica koju je svatko od nas vjerojatno već čuo. Međutim, to nema veze s istinom, jer alergija na tepih jednostavno ne postoji! Istraživanja skandinavskih znanstvenika pokazala su izvan svake sumnje da tepisi nisu povezani s pojavom alergija. Između 1975. i 1995., broj alergijskih pacijenata u Švedskoj se utrostručio. Istodobno, više od 70% domova uklonilo je tepih iz spavaćih soba u korist tvrdih podnih obloga.

Više
po stranici
Prikazuje 1 - 48 of 910 stavki
Prikazuje 1 - 48 of 910 stavki

Follow us on Facebook