Tepih KESHAN Istočnjački klasična 7521/53555 bež / tamnoplava boja

Novi proizvod

visina flora: oko 9 mm

težina: oko 2,80 kg/m2

vrsta vlakana: 100% vuna

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

112,95 € s PDV-om


Podaci

MaterijalVuna
OblikPravokutan
UzorakOstali uzorci

Više informacija

Volite li luksuzna rješenja? Ako je tako, vuneni tepisi napravljeni su s vama na umu!

Zamislite svoj omiljeni vuneni džemper ... Topao i mekan. Dodirivanje je zabavno i čini da se osjećate vrlo ugodno. Što ako je ista tkanina korištena za izradu tepiha? Moguće je. Vuna je daleko najbolja prirodna tkanina koja se može koristiti za izradu tepiha.

Kolekcija tepiha KESHAN izrađena je od 100% vune. To je prirodni i potpuno obnovljiv resurs. Njegova svojstva savršena su za domove u kojima je teško održavati odgovarajuću vlažnost zraka. Vuna upija vlagu iz zraka kad je ima previše i vraća je kad joj nedostaje. Vrlo je zdravo za dišni sustav, posebno za osobe koje s njim imaju nekih problema.

Vuneni tepih također je izvrstan toplinski izolator. Možete ga čak staviti i na hladan pod, a hodanje po njemu i dalje će biti ugodno. Unutrašnjost će dobiti dodatnu izolaciju, zahvaljujući kojoj će biti lakše održavati odgovarajuću temperaturu zraka.

Ako tražite savršen proizvod koji ćete postaviti blizu kamina, vuneni tepih bit će najbolji izbor. Vuna je vatrostalni materijal. Ugljen sa žarnom niti samo će otopiti vlakna. Za usporedbu, sintetičke čekinje mogle bi se zapaliti i u najgorem slučaju izazvati požar u kući.

Stoga nema sumnje da se relativno viša cijena kompenzira neusporedivo visokom kvalitetom vunenih tepiha. Široka upotreba i čudesna svojstva vune poznata su i cijenjena tijekom mnogih generacija. Tepisi iz kolekcije KESHAN u potpunosti iskorištavaju prednosti jednostavnog materijala od kojeg su izrađeni. Osim toga, uzorci u vintage stilu naglašavaju bezvremenost proizvoda.

Karakteristične značajke tepiha KESHAN:

  • Izrađena od 100% prirodnog vunenog materijala. Stoga je ekološki prihvatljiv;
  • Elegantne i lijepe boje u kombinaciji s starinskim uzorkom unijet će puno elegancije i luksuza u svaki interijer;
  • Posjeduje certifikat OEKO-TEX, koji jamči sastav koji je siguran za okoliš i ljude;
  • Najviša kvaliteta u kombinaciji s visokom otpornošću tkanine i njezinom fleksibilnošću čine ovaj proizvod lijepim ukrasom nekoliko ili čak nekoliko godina;
  • Tepih od vune može se na početku malo zaprljati - to je prirodna značajka ove tkanine. Međutim, uvjeravamo vas da to ni na koji način nije uznemirujuće niti štetno.

Prilikom odabira KESHAN tepiha vrijedi također zapamtiti da vuna upija tekuću prljavštinu. Iako će ovaj tepih za dnevnu sobu biti savršeno rješenje, možda neće dobro funkcionirati u kuhinji.

U današnje vrijeme život u skladu s prirodom iznimno je važan. Stoga će odabir vunenog tepiha zasigurno biti dobra odluka. Prekrasni, elegantni, prirodni ... Ovo su tepisi iz kolekcije KESHAN. Tisuće zadovoljnih kupaca ih voli - a vi?

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook