Kategorije

  • Banner

Dostava i povrat

U slučaju plaćanja na račun 99% paketa, šaljemo dan nakon što je novac uplaćen na naš bankovni račun. U slučaju pouzeća, roba se otprema dan nakon prihvaćanja narudžbe. Šaljemo pakete kurirskim tvrtkama DPD i GLS, kao i POLJSKOM POŠTOM i ROHLIG SUUS špedicijom. Posebno preporučujemo korištenje usluga kurirskih tvrtki, oko 90% paketa stiže sljedeći radni dan nakon slanja paketa.

Povrat kupljene robe moguć je do 30 dana od datuma primitka pošiljke (ne odnosi se na proizvode po mjeri). Proizvodi ne mogu imati tragove korištenja. Za vraćanje robe upotrijebite istu vanjsku ambalažu koja je korištena u primljenoj pošiljci. Iznos će biti vraćen na vaš bankovni račun nakon primitka paketa i provjere sadržaja. Paketi pouzećem (povrat) neće se prihvatiti. Povrat zbog reklamacija mora se unaprijed dogovoriti s prodavateljem.

Možete koristiti obrazac za odustajanje od modela, ali to nije obvezno. Obrazac je dostupan na https://chodniki.com/odstapienie.pdf

Pažnja! Pažljivo provjerite sadržaj paketa u nazočnosti kurira! Prigovori o mogućoj šteti osim onih napisanih kod kurira neće se uzeti u obzir!

Adresa za mogući povrat robe:

F.H. KABIS
DYWANY ŁUSZCZÓW
ul. Elektryczna 17
21-040 Świdnik

POLJSKA / POLAND

 

 


Follow us on Facebook