Kategorije

  • Banner

Pravila kupovine

I. Opći uvjeti

1. Internetska trgovina koja se nalazi na web stranici www.tepisi.hr omogućuje vam kupnju putem Interneta.

2. Trgovinu www.tepisi.hr vodi tvrtka:

F.H KABIS
Łuszczów I 73
20-258 Lublin
NIP: 946-154-99-58
REGON: 431279511
upis u poslovni registar pod brojem 7732 - Gradska vijećnica Świdnik

3. Adresa za dopisivanje, povrat i žalbe:

F.H KABIS
ul. Elektryczna 17
21-040 Świdnik
(81) 751-21-90; (81) 751-26-34
tepisi@tepisi.hr

4. Kupnja u internetskoj trgovini www.tepisi.hr znači prihvaćanje ovih propisa.

II. Postupak izdavanja i izvršavanja naloga

5. Narudžba se može postaviti dodavanjem proizvoda u košaricu, a zatim klikom na gumb "Naruči".

6. Osnovni uvjet za provedbu kupnje je ispravno popunjavanje kontaktnih podataka zajedno s točnom, postojećom e-adresom i telefonskim brojem pod kojim će biti moguće potvrditi narudžbu.

7. Narudžbe se mogu slati 24 sata dnevno tijekom cijele godine. Narudžbe poslane radnim danom nakon radnog vremena. 17:00 sati, subotom, nedjeljom i državnim praznicima - provodit će se sljedeći radni dan.

8. U slučaju da okolnosti spriječe potpunu ili privremenu provedbu naloga, F.H. KABIS zadržava pravo obustave izvršenja naloga - obvezuje se odmah obavijestiti Naručitelja o situaciji.

9. Narudžbe s netočno popunjenim kontakt podacima (nepostojeći e-mail ili bez telefona) neće se prihvatiti.

10. F.H. KABIS zadržava pravo obustaviti narudžbe koje izazivaju sumnje.

11. Cijene robe u internetskoj trgovini tepisi.hr (verzija na poljskom jeziku) date su u poljskim zlotama i uključuju PDV (bruto cijene).

12. F.H. KABIS izdaje fakturu s PDV -om za svaki kupljeni proizvod, ako u pošiljci ne primite dokument o kupnji, kontaktirajte nas - generirat će se duplikat.

13. Pažljivo provjerite paket po primitku od dobavljača. Reklamacije u vezi s mogućim mehaničkim oštećenjima pošiljke (npr. Suze, drobljenje, modrice) moraju se potvrditi pismenim protokolom u vrijeme isporuke.

14. Trenutak sklapanja ugovora je potvrda poslane narudžbe putem e-pošte od strane Internet trgovine.

15. Po prethodnom dogovoru moguće je preuzimanje robe u jednoj od naših trgovina.

III. Postupak za povrat i prigovore - pravo na odustajanje od ugovora

15. Kupovinom u trgovini tepisi.hr u slučaju vraćanja robe, pristajete na povrat primljene uplate od vas na bankovni račun koji ste naznačili ili putem poštanske doznake.

16. Imate pravo odustati od ovog ugovora u roku od 30 dana bez navođenja razloga.

17. Rok odstupanja isteći će nakon 30 dana od dana kada ste, ili treća strana osim prijevoznika koju ste naveli, stekli fizički posjed robe.

18. Za ostvarivanje prava na odustajanje od ugovora morate nas obavijestiti - F.H KABIS, ul. Elektryczna 17, 21-040 Świdnik, (81) 751-21-90; (81) 751-26-34; tepisi@tepisi.hr - o vašoj odluci da odustanete od ovog ugovora nedvosmislenom izjavom (na primjer, pismo poslano poštom, faksom ili e -poštom).

19. Možete koristiti obrazac za odustajanje, ali to nije obvezno.

20. Kako biste zadržali rok za odustajanje od ugovora, dovoljno je da pošaljete informacije u vezi s ostvarivanjem prava na odustajanje od ugovora prije isteka roka za odustajanje od ugovora.

21. Posljedice odustajanja od ugovora. U slučaju odustajanja od ovog ugovora, mi ćemo vam vratiti sva primljena plaćanja, uključujući troškove isporuke robe (osim dodatnih troškova koji proizlaze iz načina dostave koji ste odabrali, osim najjeftinijeg standardnog načina dostave koji mi nudimo) , odmah, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo obaviješteni o vašoj odluci da iskoristite pravo na odustajanje od ovog ugovora. Vratit ćemo vam plaćanje istim metodama plaćanja koje ste koristili u izvornoj transakciji, osim ako se izričito ne dogovorite drugačije; u svakom slučaju nećete snositi nikakve naknade kao rezultat ove nadoknade. Možemo zadržati povrat novca sve dok ne primimo predmet ili dok nam se ne dostavi dokaz o njegovu povratu, ovisno o tome što se prije dogodi.

22. Molimo pošaljite nazad ili nam dostavite proizvod na sljedeću adresu: F.H KABIS DYWANY ŁUSZCZÓW, ul. Elektryczna 17, 21-040 Świdnik, odmah, a u svakom slučaju ne kasnije od 14 dana od dana kada ste nas obavijestili o odustajanju od ovog ugovora. Rok je ispunjen ako robu pošaljete prije isteka 14 dana. Morat ćete snositi izravne troškove povrata robe. Prilikom slanja natrag upotrijebite istu ili sličnu vanjsku ambalažu koja je korištena u primljenom paketu.

23. Pravo na odustajanje od ugovora nije moguće u slučaju ugovora u kojima je predmet usluge nenamjenski proizvod, proizveden prema specifikacijama potrošača ili služi za zadovoljenje njegovih individualnih potreba. Drugim riječima, nije moguće vratiti proizvode kao što su, na primjer, pločnici, protuklizne prostirke, tepisi i PVC izrezani iz role u skladu s pojedinačne narudžbe, kao i nije moguće vratiti proizvode uvezene izravno od proizvođača prema pojedinačne narudžbe - u slučaju takvih proizvoda uvijek je precizno navedeno u opisu.

IV. Dodatne informacije


24. Pristajem na obradu mojih osobnih podataka od strane F.H KABIS-a, Łuszczów I 73, 20-258 Lublin, u obliku adrese e-pošte, kako bi se ispitalo mišljenje o razini zadovoljstva kupnjom.

25. Nakon otpreme kupljene robe, Trgovina, prema ugovoru s Kupcem, ima pravo poslati Kupcu na e-mail adresu poziv da ispuni upitnik kako bi ispitao njegovo mišljenje o transakciji. Kupac ima pravo, ali ga nije dužan dovršiti.

26. U pitanjima koja nisu obuhvaćena ovim Pravilnikom primjenjivat će se relevantne zakonske odredbe na snazi ​​na području Republike Poljske, posebice Zakon od 23. travnja 1964. - Građanski zakonik (Zbornik zakona br. 16, točka 93., kao izmijenjene), Zakon od 30. svibnja 2014. o pravima potrošača (Pravni časopis iz 2014., točka 827) i Zakon od 29. kolovoza 1997. o zaštiti osobnih podataka (pročišćeni tekst: Zbornik zakona iz 2002., br. 101, točka 926, s izmjenama i dopunama).

27. Odredbama ovih uredbi nije namjera isključiti ili ograničiti bilo koja prava Kupca koji je ujedno i Potrošač u smislu Zakona od 23. travnja 1964. - Građanskog zakonika (Zakon o novinama br. 16, točka 93., s izmjenama i dopunama) ), na što ima pravo. prema obveznim odredbama zakona. U slučaju neusklađenosti odredbi ovih Pravilnika s gore navedenim odredbama, ove odredbe imaju prednost.


Follow us on Facebook