Kategorije

  • Banner

Korištenje naših usluga uključuje prihvaćanje formalnih pitanja koja se odnose na razmjenu i protok podataka o našim klijentima. Molimo pročitajte sljedeću politiku privatnosti F.H. KABIS.

F.H. KABIS u potpunosti poštuje i poštuje pravo korisnika i kupaca na privatnost i zaštitu osobnih podataka - u skladu sa Zakonom od 29. kolovoza 1997. "O zaštiti osobnih podataka" (Zakon o novinama br. 133, točka 883). Kupci imaju pravo pregledati svoje podatke, ispraviti ih i zatražiti prestanak njihove uporabe u svrhe povezane s provedbom ugovora. Podaci su također zaštićeni u skladu sa "Zakonom o pružanju usluga elektroničkim sredstvima (Zakon o novinama br. 133, točka 1204)".

Podaci o klijentima koje prikupljamo:

Podaci prikupljeni tijekom registracije:
Prilikom registracije kupaca navedite podatke kao što su: ime i prezime, adresa, telefonski broj, adresa e-pošte i lozinka koje kupac namjerava koristiti.

Podaci prikupljeni tijekom transakcije kupnje:
Za obavljanje transakcije u trgovini www.chodniki.com potrebno je pružiti osobne, adresa i teleinformacijske podatke: ime, prezime, adresu, broj telefona i podatke o obliku plaćanja, npr. Vrstu kreditne kartice, broj kreditne kartice, datum isteka, broj CVV.

Podaci se automatski prikupljaju:
Prilikom posjete našoj web stranici automatski se prikupljaju podaci: npr. IP adresa, naziv domene, vrsta preglednika, vrsta operacijskog sustava itd.

Podaci prikupljeni tijekom kontakta:
U slučaju kontakta s trgovinom www.chodniki.com putem web stranice, telefona, e-pošte itd., Prenose se osobni podaci, npr. Ime, prezime, adresa e-pošte itd.

Svi dobiveni osobni podaci zaštićeni su i koriste se samo u informativne i marketinške svrhe, za potrebe trgovine www.chodniki.com u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka od 29. kolovoza 1997. (Zakon o novinama br. 133, točka 883) .

Korištenje podataka o klijentima:
F.H. KABIS ni na koji način ne prodaje niti prenosi podatke trećim stranama. Podaci prikupljeni tijekom registracije koristit će se samo za prijavu i korištenje našeg sustava. Za kupnju je potrebna registracija korisnika.

Podaci o klijentima dobiveni tijekom transakcije koriste se u svrhu namirivanja, protoka novca i otpreme robe kupcu. U tu se svrhu podaci mogu prenijeti tvrtki koja podržava platne transakcije radi terećenja kreditne kartice korisnika. Ova tvrtka neće koristiti ove podatke u bilo koje druge svrhe. Davanje ovih podataka obvezno je za kupnju. Podaci o adresi dostavljaju se kurirskoj tvrtki koja ih koristi samo u svrhu prosljeđivanja i dostave paketa.

Automatski prikupljeni podaci mogu se koristiti za analizu ponašanja korisnika na našoj web stranici, prikupljanje demografskih podataka o našim korisnicima ili za prilagodbu sadržaja naših web stranica. Ti se podaci automatski prikupljaju o svakom korisniku.

Podaci prikupljeni tijekom korespondencije između klijenta i naše web stranice koristit će se samo za odgovaranje na upite.


U slučaju inspekcije od strane Glavnog inspektorata za zaštitu osobnih podataka, podaci o korisnicima mogu se staviti na raspolaganje djelatnicima Inspektorata u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

U slučaju kršenja propisa naše web stranice, kršenja zakona ili kada to zahtijeva zakon, možemo otkriti podatke o korisnicima sudskim tijelima.


Načini kontaktiranja kupaca:


Nakon dovršetka kupoprodajne transakcije za robu, F.H. KABIS koristi kontakt putem e-pošte za informacije o tijeku narudžbe i za dodatne dogovore u vezi transakcije. Važne informacije i aranžmane tvrtka rješava telefonskim putem.

Ako kupac koristi bilten trgovine www.chodniki.com, primit će poruke e-pošte s vijestima vezanim za aktivnosti internetske trgovine.


Pitanje promjene osobnih i adresa podataka:
Nakon prijave u sustav, možete unijeti promjene ili izbrisati svoje osobne podatke prikupljene tijekom registracije i korištene za prijavu u sustav i slanje biltena. Podaci koji se koriste za transakciju kupnje ne mogu se mijenjati ili brisati jer su dio računa ili računa.

Automatski prikupljeni podaci ne mogu se mijenjati niti brisati.

Korištenje kolačića ("kolačići"):
Web stranica www.chodniki.com može koristiti kolačiće za identifikaciju preglednika klijenta prilikom korištenja naše web stranice. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke, bezopasni su za računalo, korisnika i njegove osobne podatke. Uvjet za funkcioniranje kolačića je njihovo prihvaćanje od strane preglednika.

Zaštita osobnih podataka klijenta:
Komunikacija između poslužitelja i računala klijenta odvija se pomoću protokola SSL (Secure Socket Layer), a naše baze podataka zaštićene su od pristupa trećih strana.


Izmjene politike privatnosti:

F.H. KABIS zadržava pravo izmjene gore navedenih pravila o privatnosti objavljivanjem novih pravila o privatnosti na ovoj web stranici.

Kontakt:

Tvrtka koja prikuplja podatke:
F.H KABIS
Łuszczów I 73
20-258 Lublin
NIP: 946-154-99-58
REGON: 431279511

Adresa za dopisivanje:
F.H KABIS
ul. Elektryczna 17
21-045 Świdnik
(+4881) 866-07-02
info@dywany.lublin.pl

Ako imate dodatnih pitanja u vezi sa zaštitom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.


Follow us on Facebook