Filtri
Oblik
Materijal
Uzorak
Boja
veličina
Čist Pokazati

Informacje

  • Banner

Pranje tepiha

Ima 402 proizvoda.

 

Ovih dana svi cijenimo slobodno vrijeme. Obuzimamo svoje strasti, provodimo vrijeme s dragim osobama i opuštamo se. Pokušavamo ograničiti količinu vremena provedenog na čišćenju. Iz tog razloga tražimo jednostavna rješenja. Tepisi koji se mogu prati u perilici ne znače samo udobnost korištenja, već i kvalite...

 

Ovih dana svi cijenimo slobodno vrijeme. Obuzimamo svoje strasti, provodimo vrijeme s dragim osobama i opuštamo se. Pokušavamo ograničiti količinu vremena provedenog na čišćenju. Iz tog razloga tražimo jednostavna rješenja. Tepisi koji se mogu prati u perilici ne znače samo udobnost korištenja, već i kvalitetan i moderan stil koji će naglasiti unutrašnjost kuće ili stana. Stoga naša ponuda nije mogla izostati! Moderni tepisi koji se mogu prati, a koji su dostupni u trgovini Carpets Łuszczów, pružaju vam potpunu slobodu u uređenju. Savršeno za dnevnu i spavaću sobu. Zbog svojih neobičnih uzoraka i grafičkih naglasaka susrećete ih u raznim interijerima: od potkrovlja, preko stanova uređenih u skandinavskom stilu, do glamuroznih kuća.

Strojno pranje u odnosu na kvalitetu

Tepisi koji se mogu prati u perilici jednako su izdržljivi kao i oni koji se ne čiste na ovaj način. To je zbog činjenice da su za proizvodnju tepiha za pranje koji su dostupni u našoj ponudi korišteni materijali visoke klase koji ih štite, između ostalog, od zadržavanja vode ili utjecaja sredstava za pranje. Kako bismo održali najvišu kvalitetu, vrijedi obratiti pozornost i na to koja sredstva koristimo. Za svaki naš tepih postoji detaljan opis zajedno s podacima o materijalu od kojeg je izrađen. To će zasigurno olakšati odabir profesionalnih deterdženata namijenjenih za pranje tepiha.

Veličina tepiha za perilicu rublja

Tepih za pranje u perilici rublja trebao bi prije svega biti lagan i mali. Samo odgovarajuće dimenzije dopustit će da se umetne u uređaj. Perivi tepisi koje smo odabrali za našu trgovinu imaju veličinu koju lako možete staviti u bubanj. U pravilu, proizvođači ove vrste tepiha uzimaju u obzir tržišne mogućnosti perilica rublja. Događa se, međutim, da su posvećeni suvremenijim uređajima, pa se isplati provjeriti prije kupnje.

Tepisi za rublje: šareni ili obični?

Obično se pri kupnji šarenih predmeta bojimo da će obojati. Slični prigovori postoje i u slučaju tepiha. Ako koristimo odgovarajuća sredstva za čišćenje, ništa se ne bi trebalo dogoditi. Prostirke za perilicu rublja dostupne u našoj trgovini mogu se prati ako slijedite posebne upute. To znači da možete posegnuti za takvim uzorkom o kojem samo sanjate! Tepisi za perilicu rublja za dnevni boravak s cvjetnim uzorkom? Mali crno -bijeli tepisi? Ili možda s fotografijom prekrasnog krajolika? Bez obzira koju temu odabrali - u ovoj kategoriji - pronaći ćete moderne i elegantne tepihe koji se mogu prati.

Isplati li se prati u perilici rublja?

U strahu od gubitka kvalitete, mnogi se ljudi pitaju isplati li se posegnuti za tepisima koji se uopće mogu prati u perilici rublja. Odgovor na ovo pitanje je nedvosmislen - naravno da jest! Prije svega: mnogo je lakše i brže ukloniti štetne bakterije, klice ili grinje sa tepiha koji peremo u perilici rublja od onog koji ribamo krpom. Drugo: mnoge moderne perilice rublja također imaju funkciju sušenja, pa se osvježeni tepih može osušiti nakon nekoliko sati. Također ne treba zaboraviti da je ovo korisna opcija u slučaju da je netko od ukućana alergičan ili imamo kućnog ljubimca. Osim toga, pranje mrlja ili uklanjanje veće prljavštine mnogo je lakše.

Po čemu se izdvajamo?

Našu tvrtku aktivno razvijamo više od 25 godina. Predstavljamo rješenja i proizvode koji će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Cijenimo kvalitetu, što se odražava na funkcionalnost naše robe. Iz tog razloga u našoj ponudi pronaći ćete tepihe za pranje u perilici različitih oblika, boja i veličina. Svoju ponudu stalno ažuriramo dodatnim prijedlozima pa vas potičemo da pratite stranicu. Odabirom perivog tepiha iz naše ponude, možete biti sigurni da ćete ne samo naglasiti jedinstveni karakter svoja četiri kuta, već ćete posegnuti i za provjerenim metodama koje vam omogućuju održavanje čistoće.

Više
po stranici
Prikazuje 1 - 48 of 402 stavki
Prikazuje 1 - 48 of 402 stavki

Follow us on Facebook