RUČNO VEZANI vuneni tepih Vintage 10399 Lišće - crvena / zelena

Novi proizvod

visina flora: oko 5 mm

težina: oko 2,20 kg/m2

vrsta vlakana: 100% vuna

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

602,40 € s PDV-om


Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

Podaci

MaterijalVuna
OblikPravokutan
UzorakCvijeće

Više informacija

RUČNO TKANI TEPISI

Uronite u jedinstveni svijet turskih tepiha, koji su najizvrsniji primjerci tradicionalnog obrta. Svaki od predstavljenih tepiha jedinstveno je remek-djelo, ručno tkano s preciznošću i pažnjom posvećenoj detaljima. Dolaze iz turskih pokrajina Isparta i Ladik, koje su poznate po dugoj tradiciji tkanja. Prosječna starost predstavljenih tepiha je 20-30 godina, svaki tepih ima svoju povijest, što interijeru daje jedinstven karakter, u skladu s trenutnim vintage stilom. Antikni vuneni tepisi bit će jedinstveni dodatak svakoj prostoriji. Oni će biti savršeni za dnevnu i spavaću sobu, ali će također biti zanimljiv dodatak interijeru ureda ili hodnika.
Svaki dio ove kolekcije izrađen je od 100% vune, što proizvode čini iznimno izdržljivima. Tepisi izrađeni od ove prirodne sirovine cijenjeni su stoljećima zbog svoje visoke kvalitete i higroskopnosti.

Predstavljeni tepisi su, unatoč svojoj starosti, u izvrsnom stanju. Ovi proizvodi su pažljivo odabrani. Svaki je tepih pažljivo očišćen, podšišan i izbijeljen, vraćajući mu izvorni sjaj i otkrivajući punu boju. Zahvaljujući tome, svaki je tepih u izvrsnom stanju.

Karakteristične karakteristike ručno tkanih starinskih vunenih tepiha:

- flis je izrađen od 100% prirodne vune;
- svaki tepih je unikat, radi se o pomno biranim proizvodima koji se prikazuju samo u jednom primjerku;
- tepih ima svoju povijest, koja interijeru daje jedinstvenu retro i vintage atmosferu;
- kratki flis olakšava svakodnevnu njegu.


Pozivamo vas da pogledate našu kolekciju starinskih ručno tkanih vunenih tepiha! Svaki od predstavljenih tepiha može postati ne samo ukrasni element, već i unijeti atmosferu i kulturu dalekih pokrajina Isparta i Ladik u interijer, ostajući u skladu s ekologijom i idejom održivog razvoja.

 

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook