Tepih AKRIL ELITRA 6656 Apstraktna berba Siva / bjelokosti

Novi proizvod

gusto tkana tepih

visina vlakana: oko 12 mm

težina: oko 2,5 kg/m2

vrsta vlakana: 100% Akril

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

203,31 € s PDV-om


Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

Podaci

MaterijalAkril
OblikPravokutan
UzorakOstali uzorci

Više informacija

Lijepi i elegantni - akrilni tepisi iz ELITRA kolekcije

Prije nego što odaberu savršeni tepih za interijer, svi postavljaju mnoga pitanja. Koji tepih odabrati da bude lijep dugi niz godina? Koji će proizvod biti najbolji za osobe koje pate od alergija? Koji proizvod kombinira visoku kvalitetu i lijep dizajn? Odgovor na sva ova pitanja je samo jedan - akrilni tepih iz ELITRA kolekcije.

ELITRA kolekcija modernih prostirki stvorena je da unese dašak elegancije, stila i prestiža čak i u skromnoj prostoriji. Nježni, vrlo moderni uzorci svakom će interijeru dati novi karakter. Akril, kao jedan od najboljih materijala, jamči da će zadovoljstvo kvalitetom izrade i lijepim dizajnom oduševiti i ukućane i goste.

Akrilni tepih također je najbolje rješenje za alergičare. Čekinje od sintetičkog akrila ne stvaraju osjetljivost i sprječavaju nakupljanje prašine. Gusto tkana vlakna izuzetno se lako čiste. Ono što je također vrlo važno u slučaju alergija, prirodno svojstvo akrila je da ne razvija grinje, bakterije, plijesan ili gljivice.

Karakteristične značajke ELITRA akrilnih tepiha:

  • Prigušene boje savršeno će naglasiti moderan karakter interijera i unijeti notu elegancije;
  • Boja akrilnih vlakana je otporna na blijeđenje čak i kada je izložena sunčevoj svjetlosti - prostirku možete postaviti bilo gdje u kući, također blizu prozora;
  • Akril koji se koristi u proizvodnji ima antielektrostatička svojstva - pa je hodanje po njemu bos ili u čarapama vrlo ugodno;
  • Visoka kvaliteta u kombinaciji s visokom otpornošću materijala i njegovom fleksibilnošću čine ovaj proizvod lijepim ukrasom dugi niz godina;
  • Odlično funkcioniraju i pri korištenju podnog grijanja – duže zadržavaju toplinu;
  • Svi tepisi iz ove kolekcije označeni su OEKO-TEX certifikatom koji jamči siguran sastav;
  • Akrilne prostirke na početku mogu malo zaprašiti - to je prirodna karakteristika ovog materijala. Međutim, uvjeravamo vas da to ni na koji način nije dosadno ili štetno.

Učinite svoj interijer lijepim i elegantnim godinama! Akrilni tepisi kombinacija su kvalitetne izrade, prekrasnih uzoraka i sigurne uporabe.

Zaljubili smo se u akrilne prostirke iz ELITRA kolekcije. Provjerite kako će lijepo izgledati u vašem domu!

 

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook