Vuna Tepih KASHQAI 4303 106 Cvijeće, okvir bež / punaruskea

Novi proizvod

visina flora: oko 10 mm

težina: oko 2,8 kg/m2

vrsta vlakana: 100% vuna

gustoća runa: 670.000 pkt/m2

zemlja proizvodnje: BELGIJA

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

175,45 € s PDV-om


Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

Podaci

MaterijalVuna
OblikPravokutan
UzorakCvijeće

Više informacija

Vuneni tepisi iz kolekcije KASHQAI - funkcionalnost i elegancija u klasičnom stilu

Želite dodati dašak luksuza u svoj dom? Vuneni tepisi nude rješenje koje to omogućuje na vrlo jednostavan način. Značajno viša kvaliteta u usporedbi sa sintetičkim tepisima osigurat će da stanari budu oduševljeni udobnošću i mekoćom tepiha dugi niz godina.

Vuneni tepisi iz kolekcije KASHQAI savršena su kombinacija za ljubitelje vintage stila i one koji traže ekološka rješenja. Vuna je najbolji do sada poznati materijal za izradu tekstila, poput odjeće ili, zapravo, tepiha. Mekoća i toplina vunenih tepiha zasigurno će oduševiti i najizbirljivije kupce. Takav spoj udobnosti i funkcionalnosti savršeno će funkcionirati u prostorijama u kojima je opuštanje ključno ili onima kojima je potrebno malo topline. Vuneni tepisi također su poznati po svojoj izdržljivosti i otpornosti na habanje. Zahvaljujući prirodnoj elastičnosti vlakana, ovi tepisi zadržavaju svoj oblik i izgled čak nekoliko godina. Naši KASHQAI tepisi dolaze iz belgijske tvornice OSTA, koja je poznata po svojim visokokvalitetnim proizvodima i pažnji za najsitnije detalje.

Vuneni tepih je najprikladniji za dnevni boravak, spavaću sobu ili garderobu. Međutim, ovaj prirodni materijal ima jedan nedostatak - brzo upija mrlje od tekućine. Stoga ne preporučamo korištenje vunenih tepiha u kuhinji, iako bi oni svakako lijepo nadopunili ovu prostoriju.

Karakteristične karakteristike KASHQAI tepiha:

  • U potpunosti izrađena od vune - ekološkog materijala koji je u potpunosti neškodljiv prirodi;
  • Lijepe boje u kombinaciji s vintage uzorcima savršeno će nadopuniti svaki interijer, a posebno onaj u retro stilu;
  • Certificirano od strane OEKO-TEX-a - proizvod je testiran i certificiran, čime se osigurava sigurnost za korisnike i okoliš;
  • Najviša kvaliteta u kombinaciji s velikom postojanošću i elastičnošću materijala znači da će ovaj proizvod služiti kao prekrasan ukras i nekoliko godina;
  • Vuneni tepih u početku se može malo osipati - to je prirodna karakteristika ovog materijala. Međutim, uvjeravamo vas da to nipošto nije problematično ili štetno.

Unesite dašak luksuza u svoj dom s KASHQAI tepisima!

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook