Tepih, Pločnik GLOSS moderna 6776 86 stilski, okvir, grčki crno / zlatna

Novi proizvod

visina flora: 12 mm

težina: oko 2,70 kg/m2 ( vage mogu varirati ovisno o uzorku )

vrsta vlakana: Polipropilen + Polyester Shrink

proizvođač: Dywany Łuszczów

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

45,18 € s PDV-om


Podaci

MaterijalPolipropilen + poliester Shrink
OblikPravokutan
UzorakOstali uzorci

Više informacija

Promijenite svoj hodnik zahvaljujući modernim tepisima iz GLOSS kolekcije

Tepisi su elementi dekora koji mogu promijeniti unutrašnjost. Oni unose puno topline i udobnosti u svoj prostor. Dnevni boravak ili spavaća soba odmah postaju ugodniji i dobivaju jedinstveni clip-shoot. Što ako se ta nevjerojatna udobnost upotrebe također prenese u hodnik ili dvoranu pomoću pločnika? Vrijedi se sjetiti ovih prostorija, jer su one obično prve s kojima dolazimo u kontakt pri ulasku u kuću.

Kolekcija tepiha GLOSS stvorena je za ljubitelje modernih rješenja i ljude koji bi htjeli malo razbiti klasičnu scheprostirkay. Moderni uzorci u kombinaciji s izražajnim, ali klasičnim bojama potpuno će promijeniti interijer.

Pločnici su, osim mnogih estetskih prednosti, također vrlo praktičan element dekora. Koriste se u hodniku ili hodniku, zaustavljaju prljavštinu s cipela koja se više ne širi po kući. Mogu se koristiti i u kuhinji, pružajući vam udobnost i ugodno iskustvo pod nogama.

Čišćenje nogostupa brzo je, jednostavno i zabavno. Sintetički materijali koji se koriste u proizvodnji ne zahtijevaju specijalističku njegu. Redovito usisavanje dovoljno je, a za veće mrlje vlažna krpa.

Karakteristična obilježja nogostupa GLOSS:

      • Kombinacija sive i bijele boje s bezvremenskim motivom grčkog ključa lijepo će razbiti klasične interijere, unoseći dašak modernosti, ne oduzimajući eleganciju i šik;
      • Za proizvodnju su korištene tri vrste pređe: polipropilen, skupljajući poliester i sjajni poliester. Vrlo su izdržljivi i ugodni na dodir nakit;
      • Pločnici su dostupni u širinama od 60 cm do 80 cm i duljinama od 200 cm do 300 cm, pa možete jednostavno odabrati savršeni proizvod za dati interijer;
      • Kolovoz je certificiran OEKO-TEX, što jamči siguran sastav za ljude i okoliš;
      • Sintetički tepisi i tepisi prikladni su za osobe s alergijama i djecu;
      • Kolekcija GLOSS također je proizvedena u obliku pravokutnika i kruga. To znači da možete odabrati proizvod iz iste kolekcije za gotovo svaku sobu u kući;

Kombinacija stila i funkcionalnosti - to su najvažnije značajke GLOSS tepiha. Ne samo da ih vole ljubitelji modernog dizajna, već i ljudi koji ne žele provesti nekoliko sati dnevno čisteći.

Želite li brzo i jednostavno unijeti eleganciju u svoj hodnik ili hodnik i naglasiti moderan karakter? Kolekcija GLOSS tepiha bit će savršena za ovaj zadatak!

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Follow us on Facebook