HERIZ A0986B tepih Oriental bež / bordo - bambus pređa, ekskluzivan, moderan

Novi proizvod

visina flora: oko 7 mm (+/-)

težina: oko 3,30 kg/m2

vrsta vlakana: bambusova pređa

gustoća runa: 168.000 pkt/m2

proizvođač: Dywany Łuszczów

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

848,38 € s PDV-om


Podaci

MaterijalPoliester + Akryl
OblikPravokutan
UzorakOstali uzorci

Više informacija

Tepisi od bambusa – luksuz za vaš dom

Bambusova vlakna najbolji su ekološki prihvatljiv materijal poznat čovječanstvu u ovom trenutku. Bambus je biljka koja za rast zahtijeva znatno manje vode, apsorbira pet puta više ugljičnog dioksida i proizvodi 35% više kisika od sličnih tekstilnih biljaka, poput pamuka. Ovaj materijal je također iznimno mekan, izdržljiv i promiče održivi razvoj zbog svog ekološkog porijekla.

Tepisi od bambusa sigurno će se svidjeti i eko-entuzijastima i ljubiteljima luksuznih rješenja. To je zato što se radi o materijalu koji u našim uvjetima nije lako nabaviti. Mora prijeći dugačak put i podvrgnuti se nizu pregleda kako bi konačno zadovoljio oko kao element uređenja interijera.

Proces dobivanja bambusove pređe metodom Lyocell također nije najlakši. Sastoji se od mnogo dugotrajnih faza. Najprije se bambus razgrađuje i stvara se pulpa, koja se zatim pere, filtrira mnogo puta i prolazi kroz mlaznice koje tvore vrlo duga vlakna. Nakon naknadnih procesa pranja, ta se vlakna suše i raščešljavaju u pojedinačne niti koje nakon odgovarajućeg rezanja mogu stvoriti tepih.

Tepisi iz HERIZ kolekcije spajaju klasične, bezvremenske uzorke i prekrasne boje. Zahvaljujući tome, ovi će se tepisi od bambusa savršeno uklopiti u gotovo svaki stil uređenja interijera. Bambus je jedinstveno vlakno ne samo zbog svog podrijetla već i zbog svoje izdržljivosti. To je vrlo izdržljiv materijal, što čini tepih savršenim čak i za najintenzivnije korištene prostorije u kući.

Karakteristike tepiha HERIZ kolekcije:

  • Prekrasna paleta boja i bezvremenski uzorci: kombinacija zadivljujućih boja i klasičnog dizajna dat će vašim sobama jedinstveni stil koji godinama neće izaći iz mode;
  • Izrađen od 100% bambusovih vlakana: potpuno ekološki prihvatljiv materijal koji je otporan na sve vrste oštećenja i udubljenja. Također je jedan od najplemenitijih materijala koji se koristi u proizvodnji tekstila;
  • Prirodni, svilenkasti sjaj: bambusova vlakna imaju prirodan, svilenkasti sjaj koji prostirkama daje luksuzan i elegantan izgled;
  • Prirodno otporni na grinje i plijesan: to ih čini idealnim izborom za alergičare i djecu;
  • Lako se održava čistim: bambusove prostirke vrlo je lako održavati zahvaljujući otpornosti na mrlje i prašinu;
  • Prikladni za podno grijanje: savršeno funkcioniraju sa sustavima podnog grijanja.

Odabirom luksuznog tepiha od bambusa ulažete u proizvod koji spaja ljepotu s funkcionalnošću, a također podupire održivi razvoj. To je izvrsna opcija za one koji žele dodati dašak luksuza u svoj interijer, a pritom brinuti o okolišu.

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook