Filtri
Oblik
Materijal
Uzorak
Boja
veličina
Čist Pokazati

Informacje

  • Banner

Tepisi od sisala

Ima 389 proizvoda.

 

Tražite li tepihe koji će dugo trajati, a istovremeno trajati dugo? Želite li kopije koje će imati stvaran utjecaj na izgled pojedinih soba? Ako je tako, došli ste na pravo mjesto! U ovoj kategoriji naša internetska trgovina Luszczów Carpets nudi jedinstvene tepihe sa žicama koji uživaju neopisivu popularnost čak i među n...

 

Tražite li tepihe koji će dugo trajati, a istovremeno trajati dugo? Želite li kopije koje će imati stvaran utjecaj na izgled pojedinih soba? Ako je tako, došli ste na pravo mjesto! U ovoj kategoriji naša internetska trgovina Luszczów Carpets nudi jedinstvene tepihe sa žicama koji uživaju neopisivu popularnost čak i među našim najzahtjevnijim kupcima. Tepih sa žicama također se naziva i tepih od sisala, pa te nazive možemo koristiti naizmjenično. Naziv, naravno, dolazi od samog sisala, koji je tvrdo i izdržljivo vlakno koje se dobiva od posebne vrste agave. Srdačno vas potičemo da se upoznate s našim prijedlozima. Tepih od sisala godinama je ulaganje s kojim ćete zasigurno biti izuzetno zadovoljni.

Gumeni tepisi i njihove najvažnije prednosti

Već smo spomenuli da je sisal iznimno karakterističan materijal zbog svoje postojanosti. Naravno, to se prevodi u činjenicu da su tepisi izrađeni od njega vrlo izdržljivi, otporni na oštećenja, ali i praktični. Tepisi od sisala često se biraju i zato što su potpuno bez mrlja, a istovremeno se lako održavaju čistima. Tepih od sisala može se uspješno usisati bez rizika od oštećenja njegove strukture. Otporni materijal također čini ravno tkani tepih savršenim rješenjem za domove i stanove u kojima su prisutni kućni ljubimci. Svaki vlasnik kućnih ljubimaca usisava gotovo svaki dan, što neki tepisi možda neće preživjeti. Na sreću, žičani modeli otporni su na ovu vrstu oštećenja. Ravno tkani tepih također se odlikuje čvrstim tkanjem koje nalikuje tepihu. Možete li zamisliti funkcionalniju kopiju? Vjerojatno nisu, zbog čega ih jednostavno nije moglo nedostajati u našoj internetskoj trgovini. S obzirom na to da stalno pokušavamo proširiti svoju ponudu, kupci naše trgovine mogu uživati ​​u proizvodima koji su uvijek nastali na temelju trenutnih trendova.

Sisal tepisi - koje modele možete pronaći kod nas?

Odgovarajući na potrebe i najzahtjevnijih kupaca, prvenstveno smo nastojali našu ponudu konstruirati na način da svatko ovdje može pronaći najzanimljiviji artikal za sebe. Sanjate li o bež prostiraču? Zatim svakako pogledajte našu bezvremensku Cooper kolekciju. Tamo ćete pronaći iznimno zanimljive tepihe s mozaicima, dijamantima, ali i raznim vrstama apstraktnih uzoraka, s kojih je doista teško skinuti pogled. Ili vam se možda sviđa varijanta u sivoj ili plavoj boji? Ako je tako, serija Loft može vam biti zanimljiva kolekcija. U njemu ćete pronaći i jednostavne i ukrasnije komade, koji su jednako cijenjeni zbog svoje fantastične izrade. Želite li kupiti novu šarenu prostirku? Kolekcija Color je, naravno, odgovor na vaša očekivanja. Tepisi iz ove serije unijet će jedinstven karakter u vaš interijer, a zasigurno ćete cijeniti zanimljive kombinacije boja na koje je teško ne obratiti pozornost. Pogotovo što kolekcija Color nisu samo zanimljive boje, već i vrlo efektni uzorci. Što kažete na tepih s lišćem ili zadivljujućim ukrasima u vašem domu? Uvjereni smo da bez obzira na to koji se tepih nalazi na vašem popisu za kupnju, zasigurno ćete pronaći onaj koji će ispuniti vaša očekivanja. Mnoštvo različitih boja, uzoraka, ali i oblika ili veličina čini tepihe od sisala fantastičnim rješenjem za tradicionalne i modernije sobe. Tepih sa žicom može se pojaviti u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, blagovaonici, pa čak i u hodniku. Naravno, također vas ništa ne sprječava da se možete odlučiti za nekoliko potpuno različitih verzija odjednom i rasporediti ih po sobama po vašem izboru. Odabirom ukrasnije kopije brzo ćete prostirku učiniti praktički glavnim ukrasom prostorije. Također je vrijedno spomenuti da su tepisi od sisala dobra opcija za sve ljude koji se bore s raznim alergijama i preosjetljivošću. Ovi antistatički i ekološki sigurni tekstili trebali bi se pojaviti u svakom domu i stanu.

Više
po stranici
Prikazuje 1 - 48 of 389 stavki
Prikazuje 1 - 48 of 389 stavki

Follow us on Facebook