Tepih AKRIL VALS 2332 Ornament bež

Novi proizvod

gusto tkana tepih

visina vlakana: oko 13 mm

težina: oko 3,0 kg/m2

vrsta vlakana: 100% Akril

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

67,77 € s PDV-om


Podaci

MaterijalAkril
OblikPravokutan
UzorakOstali uzorci

Više informacija

VALS akrilni tepisi - savršeno rješenje za ljubitelje elegancije

Prije nego što odaberemo savršeni tepih za naše kuće, često postavljamo mnoga pitanja. Koji tepih odabrati da bude lijep dugi niz godina? Koji će proizvod biti najbolji za osobe koje pate od alergija? Koji proizvod kombinira visoku kvalitetu i lijep dizajn? Na sva ova pitanja postoji samo jedan odgovor - VALS akrilni tepih.

Kolekcija ACRYL VALS stvorena je da unese dašak elegancije, stila i prestiža čak i u skromnoj prostoriji. U prekrasnim uzorcima i bojama ukućani mogu uživati ​​dugi niz godina. Sve to zbog činjenice da je akril jedan od najboljih i najotpornijih materijala od kojih se prostirka može izraditi.

Akrilni tepih također je najbolje rješenje za alergičare. Čekinje od sintetičkog akrila ne izazivaju alergije. Guste čekinje ne upijaju prašinu iznutra. Kao rezultat toga, ostaje na gornjem sloju prostirke, a usisavanje je dovoljno za održavanje besprijekorne čistoće. Također je važno u slučaju alergija da u akrilnim vlaknima ne rastu grinje, bakterije, plijesan i gljivice.

Karakteristične značajke VALS akrilnih tepiha:

  • Prigušene boje savršeno naglašavaju eleganciju svakog interijera;
  • Boja akrilnih vlakana je otporna na blijeđenje čak i kada je izložena sunčevoj svjetlosti - prostirku možete postaviti bilo gdje u kući, također blizu prozora;
  • Visoka kvaliteta u kombinaciji s visokom otpornošću materijala i njegovom fleksibilnošću čine ovaj proizvod lijepim ukrasom dugi niz godina;
  • Svi tepisi iz kolekcije označeni su OEKO-TEX certifikatom koji jamči siguran sastav;
  • Akrilne prostirke na početku mogu malo zaprašiti - to je prirodna karakteristika ovog materijala. Međutim, uvjeravamo vas da to ni na koji način ne smeta niti štetno.

Provjerite kako će akrilni tepih iz kolekcije VALS promijeniti vaš dom!

 

Pribor

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook