BONA Drvo Floor Cleaner

Novi proizvod

raspoloživi kapaciteti: 4 litre

zemlja proizvodnje: Švedska

 

Više detalja

  Cijena dostave od: 15,44 €
  Šaljemo untutar 48h
  Šaljemo u inozemstvo
  Povrat robe do 30 dana
  2 godine jamstva
  Plaćanje gotovinom prilikom dostave

37,40 € s PDV-om


Više informacija

Čistač podova Bona Care dizajniran je za čišćenje svih vrsta lakiranih drvenih podova bez voska. Bona Care sredstvo za čišćenje podova je proizvod spreman za upotrebu. Dostupan je i u pakiranju od 4 litre.

    Posebno dizajnirano za čišćenje lakiranih drvenih i plutastih podova;
    Pogodno za uporabu u stanovima i javnim objektima;
    Kompatibilan s osvježivačem drvenih podova Bona
    Jednostavan za korištenje

Sredstvo za čišćenje podova Bona posebno je razvijeno za učinkovito čišćenje lakiranih i voštanih drvenih podova. To je prikladno aerosolno sredstvo za čišćenje, neutralno pH, spremno za uporabu.
Zahvaljujući posebnoj formuli "bez pruga", ne ostavlja nikakve tragove, a istovremeno učinkovito uklanja čak i najtvrdokorniju prljavštinu. Može se koristiti u kombinaciji s njegom drvenih podova, lakovima za drvene podove i mnogim drugim proizvodima za zaštitu drvenih podova Bona.

Glavne prednosti:
Posebno dizajnirano za lakirane drvene podove. Može se koristiti s osvježavajućim pripravcima i pastama Bona. Spreman, jednostavan za korištenje

Sastav proizvoda:
VODA, Dugolančani (C10) Alkoksilirani alkohol, PPG-2 METIL ETER, Alkoholni etoksilat, PROPIL ETER PROPILEN GLIKOL, Alanin, N, N-BIS (karboksimetil)-, trinatrijeva sol, Polimer, Limunska kiselina, Miris, BORENCOLOŠKA boja, boja .


14 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Follow us on Facebook