Filtri
Oblik
Materijal
Uzorak
Boja
veličina
Čist Pokazati

Informacje

  • Banner

Tepisi po mjeri

Ima 246 proizvoda.

 

Iako na tržištu možemo pronaći puno različitih tepiha, ponekad se može dogoditi da nam niti jedan od ponuđenih modela ... jednostavno neće odgovarati. Ne mislimo na estetske razloge, jer tekstila ima toliko da bi svatko trebao pronaći nešto zanimljivo ovdje. Naravno, govorimo o veličinama, jer je ponekad teško predvidjeti...

 

Iako na tržištu možemo pronaći puno različitih tepiha, ponekad se može dogoditi da nam niti jedan od ponuđenih modela ... jednostavno neće odgovarati. Ne mislimo na estetske razloge, jer tekstila ima toliko da bi svatko trebao pronaći nešto zanimljivo ovdje. Naravno, govorimo o veličinama, jer je ponekad teško predvidjeti koja bi vrlo karakteristična dimenzija bila od interesa za našeg klijenta. Iz tog razloga - u ovoj kategoriji nudimo tepihe izrađene po mjeri, što se može pokazati kao fantastično rješenje kada tražimo određenu veličinu. Želite li vrlo mali ili naprotiv ... ogroman model? Odaberite svoj prostirač po mjeri od nas i uživajte u njegovoj fantastičnoj izradi. U tepisima Luszczów dokazujemo da, suprotno od onoga što bi se moglo činiti, kupnja uistinu savršeno usklađenog tepiha ne mora biti povezana s dugim vremenom koje se provodi u potrazi za njim, a još manje s vrlo visokom cijenom.

Tepisi po mjeri - zašto biste ih odabrali?

Očigledno je da općenito dostupne i najpopularnije veličine tepiha obično ispunjavaju naša očekivanja u pogledu uređenja mnogih soba. Međutim, ne može se poreći da je vrlo moguće da ćemo htjeti dimenzije tepiha koje je ... teško kupiti. Stoga ćete ovdje pronaći razne modele tekstila čije se dimenzije mogu prilagoditi vašim potrebama. Odabirom prostirača po mjeri dobivate pravo jamstvo da će biti savršeno stvoreno za mjesto gdje će biti uređeno. Sve zahvaljujući činjenici da smo u našoj trgovini pripremili rješenje koje korisnicima omogućuje odabir veličine i oblika tepiha koji su im zanimljivi. To se postiže stvaranjem posebnog predloška od strane kupca, tj. Jednostavnim crtanjem inačice koja ga zanima. Ovo je prikladno rješenje jer imamo utjecaj na to kako će izgledati odabrana varijanta tepiha, što naravno pomaže u izbjegavanju bilo kakvih razočaranja. Sigurno smo se mnogi od nas susreli sa situacijom u kojoj je kupljeni tepih bio predug ili prekratak ... odabirom tepiha prema veličini takav se događaj definitivno neće održati. Tepisi po mjeri mogu se kupiti za svaku sobu u vašem domu ili stanu. Ako uređujete dnevni boravak, spavaću sobu, dječju sobu ili hodnik i želite besprijekorno usklađen model - odlučite se za predmete izrađene po individualnoj narudžbi.

Što još sadrže naše prostirke po mjeri?

Mnogo smo puta spomenuli da je prioritet našeg poslovanja, prije svega, ponuditi proizvode koji impresioniraju visokom kvalitetom izrade. Naravno, nije ništa drugačije ni u slučaju tepiha po mjeri, koji se izrađuju s još većom pažnjom prema svakom, pa i najmanjem detalju. Shvaćamo da bi pri uređenju odabranih prostora čak i malo kraći ili predugi tepih mogao loše utjecati na konačni oblik aranžmana. Stoga, ako od nas naručite model 144x132 ili 267x210, možete biti sigurni da ćete ga točno dobiti. Još jedna prednost tepiha koje nudi naša trgovina je, naravno, njihova velika funkcionalnost i lijepa završna obrada. Modeli koje možete kupiti u tepisima Luszczów bit će vam od velike koristi, a vrlo brzo će postati pravi ukras interijera u koji ih slažete. Često se događa da prostirka po mjeri vrlo brzo postane glavni ukras prostora u koji je postavljena - posebno u slučaju iznimno velikog tekstila. Svi tepisi koje prodajemo potpuno su novi i nekorišteni proizvodi. U slučaju robe naručene na zahtjev naših kupaca - narudžbe se izvršavaju u skladu s individualnim zahtjevima i željama kupaca.

Još jednom vas srdačno potičemo da se upoznate s ponudama koje smo pripremili u ovoj kategoriji. Jamčimo da vaš tepih može biti točno veličine koju želite. Ne morate se brinuti da će to na bilo koji način negativno utjecati na njegov izgled ili kvalitetu izrade. Tekstil koji kupujete od nas dugo će vam služiti i dobro će vam poslužiti, a ujedno će se lako održavati čistim i jednostavno ... vrlo lijepim. Većina naših tepiha može se oprati i usisati slobodno kod kuće, pa ih nema potrebe nositi u bilo koju specijaliziranu praonicu rublja. Sanjate li o okruglom tepihu u plavim nijansama iznimne veličine? Ili možda želite prigušen, smeđi model u svojoj dvorani koji će fantastično zauzeti praktički cijeli kat? Iskoristite našu ponudu i uživajte u tepisima koji odgovaraju potrebama naših najzahtjevnijih kupaca. Uživamo u vašoj kupovini.

Više
po stranici
Prikazuje 1 - 48 of 246 stavki
Prikazuje 1 - 48 of 246 stavki

Follow us on Facebook